Super Saturday & Sunday: medium pizza voor €5.99

Foto: Domino's Pizza Waalwijk

ADVERTORIAL – Domino’s Waalwijk viert het weekend met de speciale Super Saturday & Sunday deal. Je scoort op deze dagen je medium pizza al voor €5.99 per stuk. Deze actie is ook geldig in de vestigingen Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel.

In het weekend wordt er vaak gekozen voor een gemakkelijke maaltijd. Domino’s maakt deze keuze nog een stuk gemakkelijker door de Super Saturday & Sunday deal te introduceren. Met deze deal haal je je medium pizza af voor 5.99 per stuk. Voeg de code 50124 toe aan je bestelling via www.dominos.nl en de korting wordt automatisch verrekend!

Lunchdeal

Heb je op een eerder moment van de dag of week zin in pizza? Ook dan heeft Domino’s Waalwijk acties waar je flink kunt besparen op je bestelling. Op woensdag t/m zondag is de pizzaketen al geopend vanaf 11:30 uur. Op deze dagen is tot 16:00 uur de lunchdeal geldig. Je haalt je pizza dan af voor maar €5 per stuk. Drankje erbij? Dat kost dan maar €1 extra. Gebruik hiervoor de code 81646 via www.dominos.nl.

Ook voor bezorgen geldt er een speciale lunchdeal tot 16:00 uur. Je scoort dan een medium pizza naar keuze én een drankje voor €7.95. Om gebruik te maken van deze bezorgdeal vul je de code 51008 in via www.dominos.nl.

50% korting op de tweede pizza

Domino’s stunt nog even verder, want op maandag t/m woensdag ontvang je 50% korting op de tweede pizza. Deze actie is geldig bij zowel afhalen als bezorgen en op ieder gewenst formaat.

Up to date blijven van de openingstijden en beste  (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen