Jubilarissen EHBO Waalwijk

Daan van Beurden, meer dan 50 jaar lid!
Daan van Beurden, meer dan 50 jaar lid!
Foto: EHBO Waalwijk

WAALWIJK – Nadat op de jaarvergadering van 28 maart aan twee leden van de Kon. Ned. Ver. EHBO afd. Waalwijk de eer te beurt was gevallen om een Koninklijke onderscheiding te mogen ontvangen zijn afgelopen week alle overige jubilarissen van zowel 2021 als van 2022 gehuldigd.

Door alle beperkingen in de afgelopen 2 jaar konden helaas de huldigingen van onze jubilarissen geen doorgang vinden maar dit is ruimschoots goed gemaakt afgelopen week op onze speciale jubilarisavond.

Vermeld dient ook zeker dat tevens op de jaarvergadering de vereniging aan de heer Daan van Beurden het Erelidmaatschap heeft toegekend voor het meer als 50 jaar EHBO er te zijn waarvan vele jaren ook als LOTUS slachtoffer. De heer Van Beurden die tot 10 jaar geleden nog deel uitmaakte van de voormalige afdeling Waspik die destijds is opgegaan in de afdeling Waalwijk verdiende dit Erelidmaatschap voor zijn grote inzet voor beide afdelingen. De afgelopen jaren reist de heer Van Beurden voor alle herhalingsavonden maar ook nog steeds voor diverse inzetten bij de hulpverlening vanuit Zeist naar Waalwijk. Met recht een trouw lid van onze vereniging.

Op de speciale jubilarisavond mocht de vereniging maar liefst 10 leden huldigen voor hun 12 ½ jaar lidmaatschap in totaal waren er 19 leden die al 25 jaar de EHBO trouw zijn waarbij ook onze arts docent Dr. Yvo Faessart die inmiddels ook alweer ruim 25 jaar als arts aan onze vereniging verbonden is. Alle mochten een aandenken ontvangen voor hun jaren langen inzet natuurlijk vergezeld van een mooie bos bloemen. Hiernaast is De heer Edon van Vugt gehuldigd voor zijn 40-jarige lidmaatschap voor zijn grote inzet in al die jaren mocht deze de grote zilveren Dr. J.B.C. Tilanus onderscheiding in ontvangst nemen namens het hoofdbestuur van de KNV.

Nu inmiddels het onderscheidingsbeleid binnen de KNV is aangepast waarbij niet zozeer meer gekeken wordt naar het aantal jaren dat iemand een geldig diploma heeft maar juist meer naar het op een bijzondere manier actief zijn voor de afdeling werden deze avond ook nog gehuldigd de heer B. Thur voor 10 jaar activiteit, de heren F. Delvers en J. Brouwers voor 20 jaar actief en zelfs twee leden mevrouw G. van Laarhoven en de heer L. van Hilst voor 30 jaar actief.
Naast de passende persoonlijke woorden van de voorzitter zijn ook deze leden gehuldigd met een onderscheiding. Hierna volgde nog een feestelijke bijeenkomst.

Jubilarissen Kon. Ned. Ver. EHBO afd. Waalwijk
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen