Musicalvereniging Next presenteert ‘Musicals in Concert, Diamonds and Treasures’

Foto: Brade Creatives

Op 13 en 14 mei 2022 vindt er iets speciaals plaats in de theaterzaal van de Voorste Venne. Musicalvereniging Next komt met hun langverwachte theatershow: “Musicals in Concert, Diamonds and Treasures”

En dit is niet zomaar een show! Next is op zoek gegaan naar de juwelen uit de musicalwereld. Bekende parels, ruwe diamanten, nummers met een dikke laag stof en glimmende nummers uit meer recente musicals. Deze juweeltjes worden voor u op het podium gebracht door een groep enthousiaste mensen van alle leeftijden onder leiding van Ralf van Dorst. Een avond vol met aha- en “is dat ook uit een musical” momenten, meezingers en luisternummers.

Musicalvereniging Next kent u natuurlijk van de prachtige musicals die zij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Het zal u dan ook niet verbazen dat er een paar “gouwe ouwe nummers” tussen zitten. Maar Next belooft u, u gaat zeker verrast worden!

Voor deze wervelende productie hebben zij naast hun eigen leden ook een aantal solisten weten aan te trekken. U gaat niet alleen genieten van goed gezongen nummers, maar ook aan de performance is gedacht. Musicalvereniging Next wordt voor deze show muzikaal begeleidt door het Theater Orkest Brabant. Een avondje uit waar zeker over nagepraat gaat worden. Hier wilt u absoluut bij zijn.

Kaarten kunt u kopen op de website van de Voorste Venne voor €19.-
Musicals in Concert,Diamonds&Treasures (devoorstevenne.nl)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen