Zondag 13 februari, 15.00 uur Jeroen Kant in Winterdijk30b

Jeroen Kant
Jeroen Kant
Foto: Winterdijk30b

WAALWIJK – Singer-songwriter Jeroen Kant maakte zijn droom om op een boot te wonen waar. Hij zegde de huur van zijn woning in Tilburg op en met zijn gitaar op zijn rug en zijn kat onder zijn arm vertrok hij naar de Biesbosch. Daar begon hij een oude lekkende roestbak stap voor stap om te toveren tot zijn eigen kleine drijvende huis.

Zo houdt hij als muzikant in corona-tijd zijn lasten laag en zijn hoofd boven water, zonder concessies te doen aan zijn creativiteit. Geïnspireerd door zijn nieuwe leven en de ruimte om hem heen, maakte hij zijn nieuwe album ‘Water’. Alle liedjes door Jeroen Kant geschreven én opgenomen op zijn boot “Armadillo”, ver weg van de stad, midden in het groen.

Het nieuwe album van Kant laat je verdwalen in de Biesbosch. Je wordt meegenomen en ondergedompeld in zijn wereld, met zijn liefde voor de natuur als grote spil. De sound is broeierig, dromerig en intiem. Onderhuidse gitaarriffs. Verhalende teksten over het leven met de seizoenen. Sfeervolle gelaagde vocalen en geluiden van de natuur. Een ode aan de Biesbosch en aan het vrije leven!

Wie wil dat niet?
Kom genieten van de liedjes en de sfeer in Winterdijk30b.
Entree € 10
Reserveren via www.winterdijk30b.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen