W.S.V. “Waalwijk’82” organiseert een doorloop-wandel-activiteit (AFGELAST)

Foto: WSV

Eerder hebben we aangegeven dat de winterserietocht van 28 november door zou gaan, rekening houdend met de toen geldende maatregelen. Het zou een doorloop-wandel-evenement worden, waarbij we zouden zorgen dat zo goed en zo kwaad mogelijk 1,5 meter afstand kon worden gehouden en binnen de regels

Het ziet er naar uit dat vrijdag 26 november de teugels weer verder aangehaald worden. Daarom hebben we na veel wikken en wegen moeten besluiten om de tocht AF TE GELASTEN.

Heel jammer, want we hebben er al veel tijd in gestoken, maar de gezondheid van de wandelaars en vooral ook onze vrijwilligers is toch wel het belangrijkste.

Blijf gezond, hou je aan de regels, zodat we hopelijk een beetje normale Kerst kunnen hebben.

W.S.V. Waalwijk82


Op 24 oktober organiseerde W.S.V.”Waalwijk’82” sinds lange tijd weer een wandeltocht. Omdat het virus nog niet helemaal verdwenen was dienden de wandelaars nog wel rekening te houden met enkele extra maatregelen. Bijvoorbeeld werd gevraagd om een geldige QR-code en zoveel mogelijk met pin te betalen. Buiten dat was het weer als van ouds.

Op 28 november staat weer een winterserietocht op het programma. Omdat de maatregelen sinds de vorige tocht zijn aangescherpt wordt het een doorloop-wandel-activiteit. E.e.a. betekent dat er deze keer rekening gehouden moet worden met meer maatregelen dan tijdens de voorgaande winterserietocht. Het startbureau zal pas vanaf 8.30 uur geopend zijn, eerder komen heeft dus geen zin. Na inschrijving (afrekenen graag middels pin) wordt de routebeschrijving meteen overhandigd waarna men aan de wandel kan gaan. Dit om voor spreiding van de wandelaars op de route te zorgen en de 1,5 meter te kunnen waarborgen.

In tegenstelling tot normale tijden, is er op de rustplaats geen mogelijkheid om te zitten. Het betreft een doorloop-rustpost. Men wordt verzocht om ook daar de 1,5 meter aan te houden, en na het nuttigen van de koffie, thee en/of soep de wandeling weer voort te zetten.

De vereniging vindt het toch belangrijk om toch een wandeltocht te organiseren ongeacht de vele klantonvriendelijke maatregelen, wandelen is immers goed voor lijf en leden. De routes die gelopen kunnen worden hebben een afstand van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. De routes voeren grotendeels door het natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen. Deze keer richting Drunen.

Op de route bevindt zich een doorloop-rustpost. Bij deze rusten zijn soep, broodjes, koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Tevens is er een toilet.

Inschrijven op het startbureau, inschrijfgeld bedraagt € 4,00. (leden wandelbond € 1,00 korting)

Starttijden

  • 30 en 25 km: 9:00 uur – 10:30 uur.
  • 20 en 15 km: 9:00 uur – 11:30 uur.
  • 5 en 10 km: 9:00 uur – 13:30 uur.

Startbureau

Buurthuis “Zanddonk”,
Willaertpark 2A,
Waalwijk

Voor verdere info: www.wsvwaalwijk82.nl

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden