Kom in actie en laat alle kinderen meedoen met sport en cultuur!

Foto:

WAALWIJK – Wist je dat 1 op de 9 kinderen in Waalwijk in armoede leeft en mogelijk niet kan sporten, dansen, zwemmen, muziek maken of toneelspelen!

Niet omdat ze niet willen, maar omdat er thuis geen geld is voor de contributie. Terwijl deze activiteiten erg belangrijk zijn voor je fysieke, sociale en mentale ontwikkeling, doorzettingsvermogen kweekt en bovenal veel plezier geven. Dat gun je toch elk kind!

Kom daarom in actie tegen deze verstopte armoede en laat ook deze kinderen meedoen! Geef uw personeel, vrienden en bekenden een Wollukse Slof van de Sint. Een leuke en lekkere traktatie van de Sint waarmee u uw personeel kunt bedanken voor hun inzet afgelopen jaar.

De opbrengst van de verkoop van de Wollukse Sinterklaas Slof door Lions Club Waalwijk en Bakkerij Van Beijnen wordt gebruikt om deze kinderen mee te laten doen. We ondersteunen hiermee het Jeugdfonds Sport & Cultuur afdeling Waalwijk.

Met elke Wollukse Sinterklaas Slof steunt u de actie en genieten uw personeel, vrienden of bekenden van een heerlijke Sinterklaas traktatie van de bekende Bakkerij van Beijnen kwaliteit!

KLIK HIER om de Wollukse Sinterklaas Slof!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen