Actie New Begin-Ink Tattoo levert 1200 euro op voor Speelgoedbank Waalwijk

Foto: Speelgoedbank Waalwijk

WAALWIJK – Weet u het nog? Robin en Tamara van New Begin-Ink Tattoo organiseerden in de maanden september en oktober een actie “Tats for Toys“. Een percentage van elke gezette tattoo in deze maanden werd opzij gezet voor de Speelgoedbank. Ook stond er een collectebus op de balie waar heel veel geld in is gestopt door hun klanten.

Gisteren ging Lucy Maijer van de Speelgoedbank Waalwijk op bezoek bij de zaak van Robin en Tamara om de uitslag van de opbrengst te horen. Allereerst kreeg Lucy een rondleiding. Wat ziet het er netjes uit en wat een creativiteit spat ervan af! Er hingen voorbeelden van tattoos die nog gezet gaan worden… prachtig!

Aan de keukentafel werd het bedrag wat gestort is en het bedrag uit de collectebus geteld en bekend gemaakt. Het resultaat was fantastisch! Robin en Tamara hebben het bedrag afgerond naar € 1200,-. Ook voor elk van onze vrijwilligers kregen we potje met lekkere chocolaatjes! Superlief!

Dank voor deze supermooie donatie Robin, Tamara en alle klanten die een bezoek gebracht hebben tijdens de actieperiode bij New Begin-Ink Tattoo!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen