Kinderdagverblijf Ziezo is op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerkster

Foto: Ziezo

WAALWIJK – Ziezo is een kleinschalig, professioneel kinderdagverblijf waar met liefde en aandacht geïnvesteerd wordt in de ontwikkeling van de allerkleinsten. Op onze twee verticale groepen kunnen de kinderen naar hartenlust ontdekken en ontwikkelen.

Wie een voet over de drempel van ons kinderdagverblijf zet, ziet meteen hoe gezellig het bij Ziezo is! Onze grote kracht is ons team, onze pedagogisch medewerksters! Zíj zorgen er voor dat je je thuis voelt en maken het verschil. Een hecht, vertrouwd en warm team die van elke dag een feestje maken voor de kinderen!

De sfeer binnen de groep

Vertrouwd en deskundig. Omdat je met z’n allen op dezelfde manier werkt, merk je dat je écht een waardevolle bijdrage levert aan de ontwikkeling van de kinderen. Er wordt respectvol met de kinderen en met elkaar omgegaan. Van je collega’s kun je betrokkenheid en kennis verwachten. Er wordt gelachen en tegelijkertijd is er ruimte om open naar elkaar te zijn er als er iets goed, maar ook minder lekker loopt. De passie voor kinderen is iedere dag voelbaar op de groepen. Je voelt je thuis bij Ziezo omdat je jezelf kunt zijn.

Ben je op zoek naar een leuke baan als pedagogisch medewerkster bij een kleine organisatie? Kijk dan voor onze volledige vacature op onze website. Overtuig ons in een schriftelijke motivatie waarom jij klaar bent voor deze functie en waarom je bij onze organisatie past! Hopelijk zien wij jou snel!

Kinderdagverblijf Ziezo
Gragtmansstraat 3
5145 RA Waalwijk

Website: www.kdvziezo.nl
Email: [email protected]
Facebook

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen