Volop activiteiten bij Inloophuis TOON

Foto: Inloophuis Toon

WAALWIJK – Geraakt door kanker? Dan zijn wij er voor jou. Loop eens binnen tijdens onze inloopmomenten of meld je aan voor één van de vele activiteiten.

Inloopspreekuur Hematon: vrijdag 12 november 10.00 – 12.00 uur

Leven met de diagnose bloed- of lymfklierkanker heeft een grote impact. Daarom organiseren wij samen met patiëntenvereniging Hematon een inloopspreekuur. Je ontmoet hier een ervaringsdeskundige voor een face-to-face gesprek en kunt je ervaringen delen. Er is volop ruimte voor vragen over werk, vakantie, sport, voeding of relaties. We hopen je te ontmoeten!

Wandelen: dinsdag 16 november 13.30 uur

Iedere maand wandelen we samen met onze gasten. Even naar buiten, de benen strekken en een frisse neus halen. Genieten van het buiten zijn en als je wilt een fijn gesprek. Wandel je mee?

Workshop kaarten maken: woensdag 17 november 13.30 – 16.00 uur

Vind jij het leuk om te knutselen? Kom dan op 17 november naar het inloophuis. Jong en oud, iedereen is welkom. We hebben heel veel leuke materialen zoals stickers, glitters en stempels, hiermee gaan we supermooie kaarten maken. Een kerstkaart, een 3d kaart, of gewoon een kaart voor jezelf of voor iemand die je lief is.

Lotgenotenprogramma ‘Gezin met kanker’: start woensdag 17 november

‘Gezin met kanker’ is een lotgenotenprogramma voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar én hun ouders/opvoeders. Kanker zet in een gezin het normale leven op zijn kop en heeft effect op alle gezinsleden. Praktische en persoonlijke ondersteuning kan je helpen om op een passende manier verder te gaan. Hierbij geloven wij in de kracht van lotgenotencontact, in herkenning en erkenning, informatie, steun en stimulans. Laten we er samen zijn voor kinderen die geraakt zijn door kanker!

Het programma bestaat uit 9 bijeenkomsten. Ouders/opvoeders zijn aanwezig tijdens de 1e, 5e, en 9e bijeenkomst. Aan het programma zijn geen kosten verbonden.

Optreden Tarabende: zondag 21 november 14.00 – 16.00 uur

Tarabende bestaat uit 6 muzikanten die helemaal weg zijn van wereldmuziek. Argentijnse tango, vrolijke klezmernummers, romantische ladinoliedjes of opzwepende Balkannummers. Kom genieten van deze muzikale middag.

Inloophuis TOON
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk

Inloopmomenten

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur en maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur. Voor alle activiteiten graag vóóraf aanmelden via 0416- 65 27 34 of via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen