Haystay conceptstore opent zaterdag 6 november haar deuren

Foto: Haystay

WAALWIJK – Op zaterdag 6 november opent Haystay conceptstore haar deuren. Een woonaccessoires- en giftshop met gelegenheid tot hapje/drankje.

Bij Haystay loop je binnen voor een scala aan mooie merken, waaronder Jurianne Matter · Studio Harm + Elke · Hope & Joy · Botanopia · HomeBreeze · Rustik Lys · Botma & van Bennekom · Ik Pak Je In, met een continue vernieuwende collectie. Natuurlijke en handgemaakte body- en haarzeep, wandtegels en -opbergers, kaarsen, cadeaudoosjes met lieve woorden en droogbloemen, kiemschaaltjes en organische plantvoeding, papierkunst, geurblokjes, en meer. Sieraden, een klein assortiment edelstenen en uitbreiding van woonaccessoires staan op de planning.

Marie de Laaf (’77) voltooide de opleiding tot interieurstylist aan het Hout- & Meubilerings College in Rotterdam. Na 19 jaar dienstverband bij Tilburg University gooit ze het roer om en start per 6 november aanstaande met Haystay conceptstore in de Hooisteeg.

Haystay nodigt je uit om lekker even te blijven hangen, voor wie dat wil. De conceptstore start in het authentieke pandje waar sinds een jaar Stadsboer Waalwijk is gevestigd – Hooisteeg 12. En die combi maakt dat je tijdens of na het winkelen zo aan de bar kan schuiven om te genieten van een drankje en/of hapje. Ondertussen inspiratie opdoen? De woon- en food magazines liggen voor je klaar.

Haystay is geopend van woensdag t/m zaterdag en elke laatste zondag van de maand.

Haystay
Hooisteeg 12
Waalwijk

www.haystay.nl
(website is bijna gereed…nog even geduld)

Cookieinstellingen