Walk & Talk: solliciteren voor werkzoekenden op 4 november

Foto: Bibliotheek Waalwijk

WAALWIJK – Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! De Bibliotheek Waalwijk organiseert daarom maandelijks laagdrempelige netwerkbijeenkomsten vol inspiratie, tips en handvaten.

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 4 november van 10.00 tot 12.00 uur. Deze maand komt gastspreker Djoline van der Heijden van DJF Advies je inspireren met praktische tips over geldzaken. Meedoen aan Walk & Talk is gratis.

Aan de slag met een deskundige

Elke maand nodigen we een gastspreker uit om de deelnemers te inspireren met tips en handvaten. Deze maand ontvangen we financieel en juridisch expert Djoline van der Heijden. In de periode dat je nog geen baan hebt gevonden, heb je wellicht te maken met het UWV en met een inkomstendaling doordat je een uitkering bent gaan ontvangen. Hoe ga je daarmee om? Djoline komt vertellen over de vragen die zij krijgt van werkzoekende. Daarnaast geeft ze praktische en waardevolle tips over rondkomen met minder inkomen. Tips waar je meteen mee aan de slag kan. Aan het eind is er ruimte voor het stellen van vragen. Laat je inspireren en kom naar de Walk en Talk.

Ontmoeten en ervaringen delen

Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. De Bibliotheek Met deze netwerkbijeenkomsten biedt de Bibliotheek Midden-Brabant werkzoekenden de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen op te doen én te delen. De Walk & Talk vind elke eerste donderdag van de maand plaats in de Bibliotheek Waalwijk van 10.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden?

Werkzoekenden zijn van harte welkom op donderdag 4 november van 10.00 tot 12.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich van te voren aanmelden via [email protected]. Na aanmelding ontvangt de deelnemers een bevestiging. Deelname is gratis. Meer informatie over Walk & Talk staat op www.bibliotheekmb.nl/walk-talk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen