Gasten en vrijwilligers vieren 50-jarig jubileum Zonnebloem Waspik

V.l.n.r.: Mevr. Riet van Dongen-Kamp, dhr. Kees van Dongen en dhr. Piet Boons
V.l.n.r.: Mevr. Riet van Dongen-Kamp, dhr. Kees van Dongen en dhr. Piet Boons
Foto: Zonnebloem Waspik

WASPIK – De Zonnebloem afdeling Waspik is opgericht 1 mei 1971. En dat memorabele feit is zeer uitgebreid gevierd. Alle gasten en vrijwilligers, aangevuld met extra genodigden, waren bijeen in Den Bolder in Waspik. Daar werd met een totaal van ongeveer honderd aanwezigen genoten van een gedenkwaardige dag.

Een dag die afgesloten werd met een zeer exclusief diner, geheel en al verzorgd door professionals met ondersteuning van de eigen Zonnebloemvrijwilligers. Bijzonder was dat alle gasten met een versierde touringcar werden opgehaald om eerst een feestelijke rondrit te maken door Waspik alvorens afgezet te worden op het feestadres Den Bolder. Daar werden ze door alle vrijwilligers en heel veel belangstellenden welkom geheten. Een middagprogramma met veel onderdelen en de avond werd gevuld met het galadiner.

Tijdens het middagprogramma zijn een vijftal jubilarissen onder de vrijwilligers gehuldigd. Drie jubilarissen kwam in aanmerking voor een zilveren speld omdat zij inmiddels 10 jaar vrijwilliger zijn van De Zonnebloem. Het betreft mevrouw Riet van Dongen-Kamp, de heer Kees van Dongen en de heer Piet Boons, op bovenstaande foto respectievelijk vanaf links.

Dan een jubilaris, Mevrouw Corrie Zijlmans, die in aanmerking komt voor een gouden speld met inscriptie, die haar werd opgespeld door mevrouw Marian van Essen namens de Nationale Zonnebloem. Tevens mocht Corrie een mooi beeldje “Waardering” ontvangen voor al haar verdiensten van de afgelopen 40 jaar.

Mevrouw Corrie Zijlmans

En tenslotte is er één vrijwilliger die in aanmerking kwam voor wel een heel bijzondere onderscheiding. Namelijk een gouden speld met inscriptie en een bijbehorende oorkonde, omdat mevrouw Riet van Dongen-Kuipers vanaf de oprichting, dus 50 jaar, vrijwilliger is. Die oorkonde werd haar overhandigd namens het Nationaal Bureau en alle medewerkers van de Nationale Vereniging De Zonnebloem en ondertekend door Marc Damen, algemeen Directeur Nederland. Daarnaast is mevrouw van Dongen benoemd tot Erelid van de afdeling Zonnebloem Waspik.

Mevrouw Riet van Dongen-Kuipers

Vijf jubilarissen en een jubilerende Zonnebloem in Waspik. Alle deelnemers en aanwezigen hebben kunnen genieten van een mooie, bijzondere dag.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen