S.V. Capelle wint bij NOAD’32: 0-4

WIJK EN AALBURG –  S.V. Capelle ging zaterdag 16 oktober op bezoek bij NOAD’32 in Wijk en Aalburg.

In de openingsfase waren de betere kansen voor S.V. Capelle, maar halverwege de eerste helft kreeg NOAD’32 ook wat mogelijkheden. Beide teams leken met 0-0 de rust in te gaan, maar op slag van rust toch een doelpunt. Een voorzet van Quinten van Caem werd door een NOAD’32 speler in het eigen doel gewerkt en dus 0-1 voor S.V. Capelle.

Na de hervatting nam S.V. Capelle het meeste initiatief. In de 56e minuut breidde S.V. Capelle dan ook de voorsprong uit. Een voorzet van Tygo de Jong belandde bij Ferry Caron. Zijn inzet werd nog gepakt door de NOAD’32 doelman, maar uit afvallende bal werkte Quinten van Caem de 0-2 binnen. De betere kansen bleven hierna voor S.V. Capelle. In de 73e minuut werd Ferry Caron door Lars van Caem in stelling gebracht en de eerste zorgde voor de 0-3. Kort voor tijd een actie van Tresor Mbiavanga, die aflegde op Vincente Ndongala en deze bepaalde de eindstand op 0-4.

Komende zaterdag speelt S.V. Capelle op het eigen Mandemakers Sportpark de derby tegen NEO’25 (aanvang: 14.30 uur).