Informatie- en discussieavond ‘Wonen in Waspik’ op 1 november

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Ja, dat is wat veel inwoners in Waspik willen blijven doen. Wonen in Waspik. Om dat voor alle groeperingen (starters, doorstromers, senioren etc) mogelijk te maken moeten we concrete plannen maken. Op 1 november organiseert Platform Waspik een avond over dit onderwerp.

In 2019 heeft de Gemeente Waalwijk na mogelijkheden tot inbreng van inwoners het rapport ‘Woonvisie 2020’ gepubliceerd. Dit rapport beschrijft een 10 jarenplan voor wonen in de Gemeente Waalwijk. Bij dit rapport hoort het ‘Uitvoeringsprogramma Woonvisie 2020’. Daarin wordt nogal globaal beschreven hoe de woonvisie werkelijkheid moet worden. De concrete invulling moet dus nog komen. En daarop kun jij invloed uitoefenen als je op 1 november naar de informatie- en discussieavond ‘Wonen in Waspik’ komt. De avond wordt georganiseerd door Platform Waspik en start om 20:00 uur. De Gemeente Waalwijk, Casade, MyQB en Diane Schapendonk worden onder anderen uitgenodigd om hun visie te geven omtrent de uitvoering van de woonvisie. Natuurlijk wordt er tijd gereserveerd voor het stellen en beantwoorden van vragen.

En, beste inwoner van Waspik …… denk nou niet ….. dat is niet voor mij. Het is juist wel voor jou. Jij zult bijna zeker nog eens een andere plek in Waspik gaan of willen bewonen. En nu nog kun je invloed uitoefenen op wat er mogelijk wordt! Denk daarbij aan: de soort te bouwen woningen, de plek van nieuwbouw, woningen voor starters, woningen voor senioren, klimaatbestendige zelfvoorzienende woningen. En jouw aanwezigheid maakt het genoemde partijen duidelijk dat er behoefte is aan jouw vorm van Wonen in Waspik. Met jou en die partijen moeten we concrete plannen maken om jouw woonvisie op Wonen in Waspik mogelijk te maken.

Kom dus op 1 november naar Den Bolder en neem gerust andere geïnteresseerden mee!!!

P.S.: Voor de organisatie is het fijn om te weten dat je komt. Stuur een mail van je aanmelding naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen