Nieuw hoofdkwartier Scouting AZG officieel geopend door burgemeester Sacha Ausems

WAALWIJK – Zaterdagmiddag 9 oktober is het nieuwe hoofdkwartier van Scouting AZG officieel geopend door burgemeester Sacha Ausems en voorzitter AZG Kees van Heesbeen.

Begin september 2020 werd het gebouw door Nol Kleijngeld op afstand geopend door middel van het doorknippen van een rood lint via een videoverbinding. Vanwege de toen geldende coronamaatregelen konden er op dat moment geen gasten worden ontvangen. Gisteren was dit gelukkig wel mogelijk. Alvorens de officiële openingsplechtigheid werd gehouden ontving voorzitter Kees van Heesbeen uit handen van Paul Verwiel een cheque van het Rabobank Stimuleringsfonds ter waarde van € 20.000,-. Hierna sprak Jaap Boot, voorzitter Scouting Nederland, de aanwezigen toe.  Voorzitter Kees van Heesbeen vertelde tenslotte meer over de geschiedenis van Scouting AZG en de totstandkoming van het nieuwe clubgebouw.

Na alle toespraken onthulde burgemeester Sacha Ausems en voorzitter AZG Kees van Heesbeen gezamenlijk het AZG logo op het door bouwbedrijf Kleijngeld gebouwde hoofdkwartier. Vervolgens kregen de aanwezigen een rondleiding door het nieuwe gebouw.

Scouting AZG Waalwijk

Scouting AZG is opgericht in 1934 en is een van de grotere scoutinggroepen in Nederland. Elke zaterdagmiddag gaan jongens en meiden tussen 5 en 18 jaar oud samen op avontuur en ondernemen leuke, sportieve en leerzame activiteiten. Zoveel mogelijk lekker buiten en samen plezier hebben staat voorop!

Met twee grote en moderne clubgebouwen, volop (buiten)speelmogelijkheden, een omgebouwd vrachtschip en 5 zeilboten in de directe omgeving van de Loonse en Drunense Duinen en de rivier de Maas, beschikt de scouting over ideale mogelijkheden voor zowel land- als wateractiviteiten.

Voor meer info KLIK HIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen