Musicalclass speelt ‘Het Leven is (geen) Musical’ in de Tavenu

Foto: KCW

WAALWIJK – De Musicalclass van Kunstencentrum Waalwijk speelt komende zaterdag 9 oktober drie keer de voorstelling ‘Het Leven is (g)een Musical’ in Jongerencentrum De Tavenu. De show om 20.00 uur is uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten voor de voorstellingen om 14.00 en 16.00 uur.

De musicaltalenten van Kunstencentrum Waalwijk treden zaterdag 9 oktober op in Jongerencentrum de Tavenu met een show vol bekende- en onbekende musicalliedjes. Denk hierbij aan liedjes uit Aida, Six, Rent en Sister Act. De cursisten werkten een jaar naar deze voorstelling toe onder begeleiding van Belinda van Doorn (regie), Annique Janissen (choreografie) en Kris van Son (zang).

De Musicalclass van Kunstencentrum Waalwijk is een enthousiaste jonge groep van mensen van 16 t/m 35 jaar. Elke vrijdag repeteren ze fanatiek om echt beter te worden. De afgelopen jaren speelden ze al voorstellingen in Theater De Leest en Den Bolder in Waspik. Een keertje gratis proberen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop voor €10,- op www.kunstencentrumwaalwijk.nl Mits niet uitverkocht zijn er ook nog kaarten te koop aan de deur bij De Tavenu.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen