Kindervoorstelling ‘Coco kan alles’ (4+) bij Winterdijk30b

Foto:

WAALWIJK – Op zondag 10 oktober zijn kinderen (vanaf 4 jaar) van harte welkom bij Winterdijk30b. Op deze zondagochtend wordt de kindervoorstelling ‘Coco kan alles’ gespeeld. Aanvang 11.00 uur. 

Coco gaat voor het eerst vliegen, maar ze is bang, ze durft het niet, ze weet niet hoe en het is zo moeilijk! Misschien heeft ze alleen een helpende hand nodig? Of poot?!

Sophie Ruthven-Stuart speelt dit jaar de voorstelling ‘Coco kan het’ met prachtige aankleding van Trijnie Nanninga. Izak Boom en Peter Blanker hebben weer geholpen met de liedjes!

Inspiratie is het boek ‘Coco kan het!’ ‘Het is vernoemd tot ‘Prentenboek van het jaar’ en is geschreven door Loes Riphagen. Eén van de criteria bij het kiezen van het Prentenboek van het Jaar is dat het voldoende aanknopingspunten biedt voor interactie met peuters en kleuters. Ook in deze voorstelling proberen de kinderen Coco te helpen. Ze moedigen Coco aan om toch gewoon te proberen om dat eerste stapje… of vlucht te maken.

Door het spannende verhaal van Coco en haar moeder, door de liedjes en hulp van de kinderen belooft het een gezellige voorstelling te worden.

BESTEL HIER JE TICKETS


Bekijk hieronder de andere kindervoorstellingen van Winterdijk30b

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen