Gratis bouw en hypotheekadvies Akkerlanen informatiedag 2 oktober

Foto:

WAALWIJK – Op 2 oktober organiseren SNS Bank Waalwijk en Architectenbureau Goedehuizen een gratis informatiedag voor bouw en hypotheekadvies voor nieuwbouwproject “Akkerlanen”.

De informatiedag wordt gehouden bij Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk. Voor inschrijven bel voor 1 oktober 0416-337517

SNS Waalwijk & Drunen

SNS vindt eerlijk advies erg belangrijk. Op het gebied van hypotheekverstrekking zijn wij één van de weinige banken die de keuze heeft uit meerdere aanbieders. Hierdoor kunnen wij oprecht kijken naar wat het meest bij onze klant past en een goed advies uitbrengen. Dat schept veel vertrouwen merken we. Lucien ervaart niet alleen dat deze aanpak enorm gewaardeerd wordt. Het persoonlijke en laagdrempelige contact dat we hebben met onze klanten, past ook veel beter bij mij. Wij zijn hier op kantoor trouwens allemaal mensen-mensen en dragen graag bij aan het welzijn van anderen. Daarnaast kunnen particulieren en ondernemers bij ons terecht voor betalen, sparen en verzekeren. Zelfs een bedrijfshypotheek behoort tot de mogelijkheden.

Architectenbureau Goedehuizen

Architectenbureau Goedehuizen is een flexibel en klantgericht architectenbureau. De samenstelling van het bureau en onze partners zijn gericht op maatwerk woningen voor elke opdrachtgever. Nieuwbouw of renovatie voor elke omvang en elk budget. We zijn als geen ander in staat om de uitgangspunten van onze opdrachtgever te vertalen in eigentijdse architectuur waarbij functionaliteit, esthetiek, budget en proces in balans zijn. We hebben inmiddels bijna 30 jaar ervaring met begeleiding van particuliere opdrachtgevers naar de realisatie van hun droomhuis. In de afgelopen jaren is ons team van professionals gegroeid naar een hecht team van architecten, bouwkundigen aangevuld met een interieurarchitect en bouwmanager.

Architectenbureau Goedehuizen maakt gebouwen met een eigen karakter, vóór en mét onze opdrachtgevers. We combineren een persoonlijke aanpak met een uitgebreide kennis en ervaring van hedendaagse technieken en een onuitputtelijke creativiteit.

In de oriëntatiefase zijn we in staat onze opdrachtgevers snel op gang te helpen met een realistische inschatting van de bouwkosten en een helder plan van aanpak. Zo geven we uw woonwensen in korte tijd een realistische invulling waarmee u het project vanaf het startpunt beheersbaar maakt.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden