Video: ‘You’ll Never Walk Alone’ door koren en fanfare Sprang-Capelle

Voor het afscheid van Nol Kleijngeld als burgemeester van Waalwijk op 8 september in de verschillende kernen, hebben drie muziekverenigingen uit Sprang-Capelle een videoclip gemaakt van het lied ‘You’ll Never Walk Alone’.

Koor en combo Laudate Dominum, theaterkoor Phonè en fanfare Sirena hebben de handen ineen geslagen in coronatijd. 18 muzikanten en 53 zangers hebben meegewerkt. Vanwege corona moesten de muzikanten en koorleden allemaal individueel worden opgenomen. Een hele klus voor Mario Wagemakers, die de geluidsopname samenstelde.

Met de koorleden en muzikanten zijn buiten opnamen gemaakt, op de grond en met een drone, van markante plekken in Sprang-Capelle. Het resultaat is een geweldige videoclip, waarin heel veel te zien is. De videoclip is samengesteld door Rineke de Wit, nadat het productieteam beelden uit meer dan 11 uur film en honderden foto’s heeft geselecteerd.

Op woensdagmiddag 8 september zagen Nol Kleijngeld en zijn gezin de videoclip voor het eerst in Zidewinde bij zijn afscheid. Ze waren zichtbaar ontroerd. Door de inzet, en door het lied.

Lees ook: Nol Kleijngeld ontvangt erepenning uit handen van burgemeester Sacha Ausems

Bekijk hier de making of:

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen