Start Bloemschiklessen bij Groei en Bloei de Langstraat

Foto: Groei en Bloei

Met ingang van september en uiteraard onder voorbehoud van wat er mogelijk is starten de bloemschiklessen bij Groei & Bloei De Langstraat. Drie cursusgroepen worden opgezet, zodat er voor iedereen wel een cursus bij zit, van de beginnende enthousiasteling, tot de zeer ervaren bloemkunstenaar. Hieronder voor elke groep de beschrijving van de cursus.

De groepen bestaan uit 10 tot 12 personen, zodat er voldoende aandacht is voor alle cursisten. De lessen worden gegeven in D’n Elshof, Th. Rijkenstraat 10a in Elshout. Onze ervaren docenten zijn Yvonne Zwinkels en Leo van den Hoven.

Lijkt het je iets om dit najaar lekker aan de slag te gaan met mooie bloemen meld je dan aan bij Coördinator Bloemschikken bij Groei & Bloei De Langstraat Yvonne Zwinkels. Je kunt Yvonne mailen [email protected]. Wil je eerst wat meer informatie vragen neem ook dan even contact op met Yvonne.

Groep Enthousiast

Voor beginnende bloemschikkers of voor diegene die het wel handig vinden dat alles verzorgd wordt. De docente Yvonne Zwinkels verzorgt alle te gebruiken groen en bloemen. Als cursist breng je zelf een vaas of schaal mee, uiteraard in overleg.
Lesdata: donderdagavond 30 september, 21 oktober, 11 november en 2 en 16 december.
Kosten: € 22,50 per les, gereduceerde prijs voor leden van Groei & Bloei € 20,00.
Tijd: van 20.30 tot ca. 22.00 uur.
N.B. je meld je aan voor de gehele cursus van 5 lessen.

Groep Creatief

De cursus voor de al wat gevorderde bloemschikker. Je brengt zelf alle te gebruiken bloemen en groenmaterialen mee, uiteraard krijg je daarvoor tips van de docente Yvonne Zwinkels. Groei & Bloei zorgt voor de te gebruiken hulpmaterialen zoals oasis, binddraad e.d.
Lesdata: donderdagavond 23 september, 14 oktober, 4 en 25 november en 9 december.
Kosten: € 45,– voor 5 lessen, gereduceerde prijs voor leden G&B € 37,50 voor 5 lessen.
Tijd: van 20.15 tot ca. 22.00 uur.

Groep Bijzonder

Dé cursus voor de vergevorderde bloemschikker. De cursus wordt verzorgd door Leo van den Hoven, oud docent bloemschikken Heliconcollege. Je krijgt uitdagende opdrachten en leert nieuwe technieken en uiteraard verzorg je zelf je bloemen en groen.
Lesdata: donderdag avond 16 september, 7 en 28 oktober, 18 november en 9 december.
Kosten: € 45,– voor 5 lessen, gereduceerde prijs voor leden G&B € 37,50 voor 5 lessen.
Tijd: van 20.15 tot ca. 22.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen