Asieldier Beauty zoekt nieuwe baas

Beauty
Beauty
Foto: Dierenasiel Waalwijk

Het zal je lot als kater maar zijn: je woont op een adres met een lekkere tuin en een prima struinomgeving en dan komt er een concurrentkater in de buurt wonen. En als dat nou maar een vriendelijk exemplaar is, dan valt er wel een omgangsregeling overeen te komen. Maar o wee als kater no 2 agressief is. Daar kun je behoorlijk gestrest van worden.

Dat overkwam Beauty, een lieve kater, die zich echter na de komst van de indringer geroepen voelde steeds weer opnieuw een gevecht te leveren. Dat was op den duur niet houdbaar en er zat voor Beauty’s eigenaar niets anders op dan hem aan het dierenasiel af te staan. Het kan in een asiel best gezellig zijn wanneer een kat er eenmaal gewend is. Maar Beauty bleek er niet tegen te kunnen samen met andere katten los rond te lopen. Hij werd telkens zo zenuwachtig dat hij voor de zekerheid maar begon aan te vallen. Dus moest hij in een hok en daar zit hij nu al een paar maanden. Dolblij wanneer er een mens bij zijn hok komt kijken en aandacht aan hem besteedt. Kortom, voor Beauty wordt het hoog tijd om op een nieuw adres terecht te komen.

Maar wel bij een baas die ervoor kan zorgen dat Beauty niet weer gestrest raakt, zonder andere katten dus. Hij is heel graag in de tuin, maar eigenlijk moet hij niet daarbuiten kunnen komen. Het is goed mogelijk dat hij van andere huisdieren en kleine kinderen ook een beetje van slag raakt. Als dat allemaal in orde is, kun je je geen beter kattengezelschap indenken dan dat van Beauty.

Beauty is een mooie kat van ongeveer 7 jaar. Hij is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en bovendien is inmiddels zijn gebit gereinigd. Wilt u degene zijn die hem een fijne toekomst kan bieden, kom dan na een telefonische afspraak kennis met hem maken in Dierenasiel Waalwijk, Prof. Van ’t Hoffweg 7. Het asiel is iedere ochtend bereikbaar: 0416 333964.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen