Iedereen is welkom bij de jeu de boules wedstrijd van het gilde

Foto: Gilde St. Crispinus & Crispinianus van Besoyen

Op zondag 11 juli organiseert het gilde St. Crispinus & Crispinianus van Besoijen zijn jaarlijkse jeu de boules wedstrijd. Iedereen die zin heeft in een gezellige middag jeu de boules is welkom. De deelname aan het jeu de boules is gratis.

De middag wordt, voor diegene die deel willen nemen, afgesloten met een barbecue. Voor deelname aan de barbecue wordt een bijdrage van € 10,00 gevraagd. De wedstrijd jeu de boules wordt gehouden in het weekend waarop voorheen de Waalwijkse zomerkermis plaats vond. Vroeger was het een traditie dat er tijdens de zomerkermis niet werd geschoten maar dat de gildebroeders naar de kermis gingen. Omdat er geen zomerkermis meer is in Waalwijk maar de gildebroeders op deze dag toch een activiteit wilde hebben is deze jeu de boules wedstrijd in het leven geroepen.

Inschrijven voor het jeu de boules kan vanaf 13.00 uur. De aanvang van de jeu de boules wedstrijd is om 13.30 uur. Het gilde beschikt sinds dit voorjaar over 3 vernieuwde jeu de boules banen en er zijn voldoende jeu de boules ballen aanwezig. Het terrein van het gilde is gelegen achter de gebouwen van Plastica aan de Industrieweg 94 in Waalwijk. Voor verder informatie over deze wedstrijd en het gilde zie www.gildebesoijen.nl

Vorig jaar was het ook op het terras gezellig

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen