Walk & Talk: solliciteren voor werkzoekenden

Gastspreker Merel Eveleens
Gastspreker Merel Eveleens
Foto: Bibliotheek Waalwijk

WAALWIJK – Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! De Bibliotheek Waalwijk organiseert daarom maandelijks laagdrempelige netwerkbijeenkomsten vol inspiratie, tips en handvaten. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 1 juli van 10.00 tot 12.00 uur. Deze maand nemen we het concept letterlijk met gastspreker Merel Eveleens en gaan we de duinen in. Meedoen aan Walk & Talk is gratis.

Aan de slag met een deskundige

Elke maand nodigen we een gastspreker uit om de deelnemers te inspireren met tips en handvaten. Deze maand ontvangen we life-, natuur- en loopbaancoach Merel Eveleens. In deze Walk & Talk nemen we het concept letterlijk en gaan we wandelen in de Loonse en Drunense duinen. Merel neemt je mee om de natuur anders te beleven. Je gaat ervaren hoe je meer haalt uit een alledaagse wandeling en hoe de natuur een spiegel kan zijn. Daarnaast krijg je een praktische oefening mee voor thuis die helpt om voor jou scherp te krijgen wat je écht belangrijk vindt in leven en werk.

Ontmoeten en ervaringen delen

Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. De Bibliotheek Met deze netwerkbijeenkomsten biedt de Bibliotheek Midden-Brabant werkzoekenden de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen op te doen én te delen. De Walk & Talk vind elke eerste donderdag van de maand plaats in de Bibliotheek Waalwijk van 10.00 tot 12.00 uur (behalve deze maand).

Aanmelden?

Werkzoekenden zijn van harte welkom op donderdag 1 juli van 10.00 tot 12.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich van te voren aanmelden via [email protected]. Na aanmelding ontvangt de deelnemers een bevestiging en verdere uitleg. Deelname is gratis. Meer informatie over Walk & Talk staat op www.bibliotheekmb.nl/walk-talk.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen