Solliciteer bij Domino´s Waalwijk en ontvang een gratis pizza

Foto: Domino's Waalwijk

Domino’s Waalwijk is voor de zomerperiode, maar ook daarna, opzoek naar pizzabakkers en bezorgers die het team komen versterken. In de maanden juni en juli ontvangen alle sollicitanten die worden uitgenodigd op gesprek een gratis medium pizza naar keuze.

Domino’s Waalwijk heeft nog meerdere plekken vrij in het jonge, enthousiaste en gezellige team. Het werken bij Domino´s kent vele voordelen, zoals de afwisselende werkzaamheden, de flexibele werktijden en personeelskorting. Om alvast kennis te maken met de organisatie ontvangen alle sollicitanten tijdens het eerste gesprek een gratis medium pizza naar keuze. Laat daarom snel je sollicitatie achter en wie weet heb jij binnenkort een pizza én een (bij)baan.

De volgende vacatures staan open vanaf 16 jaar:

Domino’s tijdens EK

De maanden juni en juli staan in het teken van het EK voetbal. Vanaf vrijdag 11 juni introduceert Domino’s een Sharing Box. Deze box bestaat uit acht Chicken Strippers, acht Buffalo Wings, zes Crösty’s en een Cheesy Bread. Daarnaast loopt gedurende de EK periode een XXL deal, waarbij een Family XXL pizza plus twee drankjes al te verkrijgen is voor €14.95 bij afhalen. Deze actie loopt t/m 11 juli.

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Kaatsheuvel, Waalwijk of Drunen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden