Waalwijkse hotspots bewegwijzerd

De bewegwijzering in Waalwijk is gerealiseerd.
De bewegwijzering in Waalwijk is gerealiseerd.
Foto: RBT De Langstraat

Nieuwe bruine bordjes wijzen bezoekers van het centrum van Waalwijk vanaf nu de weg. De gemeente Waalwijk heeft samen met Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat gezorgd voor herkenbare bewegwijzeringsborden vanaf de parkeerplaatsen naar en in Waalwijk-centrum.

Gastvrij ontvangst

Vorige week zijn de laatste wegwijzers bevestigd, waardoor iedere bezoeker de highlights van Waalwijk eenvoudig kan vinden. Denk daarbij aan locaties als Winkelcentrum De Els, Stadstuin – Hooisteeg, Sint Jan de Doperkerk en het Toeristisch Informatiepunt. “We kennen deze bruine bordjes allemaal en eindelijk wijzen ze nu ook in de Waalwijkse binnenstad de weg. Zo is het voor onze bezoekers een stuk makkelijker om hotspots zoals Theater De Leest en straks het nieuwe schoenenmuseum te vinden”, aldus John van den Hoven, wethouder van de stad. Ook Aileen Kok, manager van RBT De Langstraat is tevreden met het resultaat. “Bij ons staat een gastvrije ontvangst hoog in het vaandel. Goede vindbaarheid is daarbij een basisvereiste”.

Duurzaam

Conform de visie ‘Duurzaam Waalwijk 2030’ streeft de gemeente naar een aanzienlijke CO₂ reductie. Daarom is gekozen is voor duurzame, CO₂ vriendelijke bewegwijzeringsborden die voor 100% gemaakt zijn uit hernieuwbare grondstoffen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen