Borsten kwijt, baan kwijt, maar wel een fiets en een missie!

Evelien fietst langs alle 75 inloophuizen in Nederland
Evelien fietst langs alle 75 inloophuizen in Nederland
Foto: Inloophuis Toon

Evelien van der Werff (57) overleefde zelf tweemaal borstkanker en komt nu in actie voor de 75 inloophuizen in Nederland, waaronder Inloophuis TOON in Waalwijk. #evelienbrengtgeluk

Evelien heeft een missie: zorgen voor meer bekendheid van de inloophuizen voor mensen geraakt door kanker en zoveel mogelijk geld ophalen. Hiervoor is Evelien op 25 mei op de fiets gestapt in Zwolle. Gedurende 6 weken zal zij ruim 1300 kilometer afleggen en alle inloophuizen in Nederland bezoeken. Op woensdag 16 juni ontvangen wij Evelien rond 14.00 uur bij Inloophuis TOON.

Evelien: “Veel mensen weten niet van het bestaan van de inloophuizen. Ontzettend zonde, want ze kunnen écht het verschil maken voor mensen die getroffen zijn door kanker. De inloophuizen hebben het financieel zwaar door de coronacrisis. Zij hebben nu onze steun nodig om door te kunnen gaan met hun goede werk. Dat de inloophuizen moeten blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Doneer! Wij zijn blij met elke euro. Het gehele bedrag komt uiteraard ten goede aan de inloophuizen voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden”. Kijk voor meer informatie op de actiepagina van Evelien: https://acties.kwf.nl/fundraisers/evelien-werff/huisinacite.

Inloophuis TOON

Iedereen die direct of indirect geraakt is door kanker, is van harte welkom bij Inloophuis TOON. Voor een kopje koffie of thee, een fijn gesprek of contact met lotgenoten. Ook kun je deelnemen aan de vele activiteiten die wij organiseren. Actief, ontspannend, creatief of informatief, er is vast iets wat bij je past. Kom gerust eens langs. In verband met de coronamaatregelen graag vooraf even bellen voor een afspraak.

Wil je Inloophuis TOON steunen? Doneren kan via onze actiepagina: https://acties.kwf.nl/fundraisers/inloophuistoonwaalwijk

Inloophuis TOON
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
0416 – 652734
[email protected]
www.inloophuistoon.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen