Wonen in het oude schoolgebouw met voor vele mooie herinneringen

Foto: Staete Waalwijk

WAALWIJK – De eerste bewoners zijn in Residentie Moller getrokken. Sommige hebben een speciale band met het oude schoolgebouw. Zij wisten meteen, dáár wil ik wonen.

Een bewoner verteld: “In Residentie Moller zitten wij goedʺ. In de oude school heeft iedere bewoners zijn eigen appartement, maar er is ook een gezamenlijke binnentuin met jeu de boulesbanen, een ontmoetingsruimte met restaurant, een open haard en kleine bibliotheek. En voor de sportievelingen twee gymzalen.

Residentie Moller in Waalwijk richt zich op een oudere doelgroep. “Mensen die nog één keer willen verhuizenʺ, zegt Hugo Finkers van Staete Makelaars. “Die nog fit zijn en prima zelfstandig kunnen wonen, maar wel van hun grote huis en tuin af willen en voorsorteren op het moment dat ze straks misschien wat hulp nodig hebbenʺ.

Voor die hulp is Mijzo, het voormalige Schakelring, in het gebouw. “De nadruk ligt hier op wonen en leven met behoud van eigen regie, zegt Anneke Jansen van Mijzo. Maar als er zorg nodig is, dan is die erʺ.

Drie gastvrouwen en één gastheer zorgen dat Residentie Moller op rolletjes loopt. Twaalf uur per dag is hier iemand aanwezig. Zij zijn van alle markten thuis, zegt Jansen. “De een kookt, de ander geeft fitnesstraining en de derde heeft ervaring in de evenementenbranche. Wanneer bewoners iets willen organiseren, dan kan dit ook. Denk ook bijvoorbeeld aan een klassiek concertʺ.

En dit allemaal onder één dak op loopafstand van het centrum van Waalwijk. Staete nodigt u graag uit om te komen kijken.

Email: [email protected]
Telefoon: 0416-782 562
Website: www.staete.nl en www.residentiemoller.nl

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden