Dinsdagavond 30 maart online lezing door Marcel de Wagt bij Groei & Bloei De Langstraat

Foto: Groei & Bloei De Langstraat

Marcel de Wagt, kweker van opvallende planten uit het Noord-Limburgse Ven-Zelderheide verzorgt voor Groei & Bloei De Langstraat de online-lezing “Met welke tuinverrassingen komt de lente dit jaar”. Deze avond vertelt Marcel de Wagt over bijzondere planten die zich juist in de lente van hun mooiste kant laten zien.

Hij zegt er zelf dit over: “We zijn er natuurlijk aan gewend, de wisselingen van de seizoenen. Voor natuur- en tuinliefhebbers blijft het voorjaar een bijzonder spektakel. Zodra de temperatuur in maart begint te stijgen, kijken we reikhalzend uit naar de eerste groene puntjes die zich een weg banen door de nog koude grond. Als je vroeg bloemen in je tuin wilt hebben dan plant je natuurlijk bloembollen in het najaar. Maar ook met een juiste selectie aan vaste planten kun je al vroeg kleur in je tuin krijgen. Meestal gaat het om wat subtielere tinten dan die van de narcissen en tulpen. Welke planten geslachten zijn dan interessant voor de “voorjaarstuin”?”

Marcel de Wagt geeft tips voor mooie combinaties van planten en met de nodige verzorgingstips kunnen ook mensen die zeggen echt niet over groene vingers te beschikken al vroeg genieten van kleur en fleur in hun tuin.

Aanmelden voor deze online lezing kan per mail naar [email protected], met vermelding van je naam en je lidnummer van Groei & Bloei. Ben je geen lid van Groei en Bloei vragen we een bijdrage van 3 euro. Je meldt je dan ook aan via [email protected], waarna je een betaalverzoek ontvangt via onze penningmeester. Na aanmelding (en voor niet leden na betaling) wordt de link voor de online zoom lezing toegestuurd aan de deelnemers.

Aanmelden kan ook via het inschrijfformulier op de website https://delangstraat.groei.nl/activiteiten/lezingen/inschrijfformulier/

De online lezing begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 21.45 uur. Tijdens de lezing wordt er met regelmaat de mogelijkheid geboden om vragen te stellen aan Marcel de Wagt.

Foto: Groei & Bloei De Langstraat

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen