Streetwise Cup: er zijn nog plaatsen vrij

Foto:

Op de woensdagen 10, 17 en 24 maart vindt op het Cruyff Court in Waalwijk de Streetwise Cup plaats, een straatvoetbaltoernooi voor kinderen van 10 t/m 15 jaar. Er is nog ruimte voor meer teams!

De Streetwise Cup is een straatvoetbaltoernooi dat op veel Cruyff Courts en Krajicek Playgrounds in het hele land plaatsvindt. Zo ook op het Cruyff Court aan de Van der Merwedelaan in Waalwijk. De Waalwijkse voorronde telt drie speeldagen: op de woensdagen 17, 24 en 31 maart nemen de deelnemende teams het tegen elkaar op. Elk team speelt één woensdag. De voorronde is namelijk verdeeld in meerdere poules, rekeninghoudend met de verschillende leeftijdsgroepen. Daarna volgen een landelijke kwartfinale, de halve finale én een landelijke finale op 19 of 26 juni (onder voorbehoud van dan geldende coronamaatregelen).

Inschrijven kan nog steeds

De inschrijftermijn is verlengd. Organiserend buurtsportwerker Michelle Wandel vertelt: “De afgelopen weken merkten we dat veel ouders de coronamaatregelen afwachtten. De scholen zijn inmiddels weer geopend en kinderen mogen nog altijd met elkaar sporten. Het Streetwise Cup-toernooi voldoet uiteraard aan alle voorschriften en sluit aan bij de wens om meer activiteiten voor de jeugd te organiseren tijdens de lockdown. Om nóg meer teams de kans te geven om mee te doen, hebben we de inschrijving daarom nog niet gesloten.”

Wie is sterkste van Waalwijk?

Jongens én meiden mogen meedoen. Meiden mogen wel meespelen in een jongensteams, jongens mogen niet meespelen in meidenteams. Vorm een team met minimaal zes en maximaal tien spelers en schrijf je gratis in via www.sjors.gowaalwijk.nl (zoek op ‘Streetwise Cup’). Wie is het sterkste team in gemeente Waalwijk?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen