Dé methode om slank en fit de zomer in te gaan

Foto: Henriette den Breejen

Wat een verschil met een aantal weken geleden, van een pak sneeuw naar een heerlijk zonnetje. Ik hoor van veel mensen, dat ze de laatste tijd meer zijn gaan eten en dat ze zijn aangekomen. Er wordt gesnoept, uit onrust en verveling. En door het thuiszitten wordt er een stuk minder bewogen.

Tijd om in actie te komen en die extra kilo’s te verliezen. Nú het moment. Ga slank en fit de zomer in! Ik ga je helpen door middel van een eenvoudig te volgen stappenplan om regie te krijgen op je eetgedrag.

In haalbare stappen werk jij aan een gezonde leefstijl en een gezonder gewicht. Een paar kilo afvallen heeft al een positief effect op je gezondheid. In alle stappen krijg je voldoende vitamines, mineralen en overige voedingstoffen binnen om verantwoord af te vallen. Tijdens het plan wordt gebruikt gemaakt van The 1:1 Dieet producten. Afslanken met maaltijdvervangers in combinatie met begeleiding is een groot succes. Gezond, gemakkelijk en effectief!

Meldt je aan vóór 1 april en je ontvangt:

  • Gratis een intakegesprek t.w.v. 25 euro
  • Gratis een plan op maat om jouw doel te bereiken
  • Gratis een map met heel veel tips en recepten

De maaltijdvervangers zijn er al vanaf € 2,70. Zolang je bezig bent met het stappenplan in combinatie met The 1:1 Dieet maaltijden is de begeleiding ook gratis. Je kunt zelf kiezen voor coaching in de praktijk of online via videocall, WhatsApp of telefonisch.

Meer weten? Ga naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel/app naar 06 17 45 58 46.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden