Wollukse Kwis uitgesteld naar 2022

Foto: Wollukse Kwis

WAALWIJK – Ook dit jaar is er geen Wollukse Kwis. Vanwege de coronazorgen is het volgens de organisatie onmogelijk om de kwis op verantwoorde wijze door te laten gaan. Maar dit uitstel betekent zeker geen afstel. “We gaan nu vol voor 2022”, aldus voorzitter Inge Kleijngeld.

De derde editie van de Wollukse Kwis zou half mei plaats hebben. Op dit moment is er volgens Kleijngeld gezien de onzekere coronatijd geen andere optie dan de kwis uit te stellen tot volgend jaar. De datums zijn al vastgelegd. De kwis zelf is op zaterdag 14 mei en een week later staat de feestelijke prijsuitreiking gepland.

De organisatie heeft nog gekeken naar de mogelijkheid om de kwis dit jaar te verplaatsen naar het najaar. “Maar dat is geen goed idee, omdat nog lang niet duidelijk is wat dan wel mag en kan”, zegt Kleijngeld. Ook een online-kwis is niet aan de orde. “Daar zijn we geen voorstander van. We willen geen halve bak of nog minder. We willen alleen een kwis organiseren met alles erop en eraan, zoals we dat al twee keer gedaan hebben. Laten we hopen dat dat volgend jaar wel weer kan.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen