Overname webshop www.delangstraatshop.nl

Patricia Blom met de skyline van Waalwijk bij footprint, onderdeel van het kunstproject Halve Zolenlijn
Foto: De LangstraatShop

WASPIK – Vanaf 1 februari 2021 wordt de LangstraatShop overgenomen door Patricia Blom. In deze relatief nieuwe webwinkel kun je terecht voor unieke cadeaus en streek producten die betrekking hebben op de Langstraat.

Patricia Blom, woonachtig in Waspik, gaat het huidige assortiment aanvullen met eigen handgemaakte producten en streekproducten uit de Langstraat en omgeving. In de regio zijn er diverse ondernemers die met hart en ziel werken aan een mooi product. Vaak past dit product perfect in het assortiment van de shop. Deze ondernemers zijn van harte welkom op de website. Bij de LangstraatShop kun je straks in elk geval terecht voor mooie skyline producten van Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Ook voor een tappasplank, kussens, tekstborden of een ander leuk cadeau of kerstpakket samengesteld uit producten vervaardigt in de Langstraat en omgeving kun je bij haar terecht.

Patricia Blom is ook eigenaar van www.blomenco.nl Op deze site kun je terecht voor toffe interieur accessoires, bedrukkingen en cadeaus voor elke gelegenheid. Het assortiment van deze website sluit mooi aan bij dat van de LangstraatShop. De komende periode wordt er hard gewerkt om alle aanpassingen door te voeren, de voorraad aan te vullen en nieuwe producten toe te voegen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkeling rondom www.delangstraatshop.nl of www.blomenco.nl, volg dan de Facebook en of Instagram pagina’s en neem gerust een kijkje op de websites.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden