Vanaf 1 februari weer iets nieuws bij Domino’s…….Maar wat?!

Foto:

Meerdere keren in het jaar vindt er een verschuiving plaats op het menu van Domino’s Pizza. Tijdens deze update maken bepaalde items plaats voor nieuwe pizza’s en bijgerechten. 1 februari is het weer zo ver. Dan maken de ‘Extreme’ pizza’s plaats voor een aantal nieuwe gerechten.

De nieuwe gerechten die op het menu komen zijn vaak te linken aan een overkoepelend thema, zoals bijvoorbeeld het seizoen van dat moment, een populair gerecht of een bepaald land. Vanaf oktober 2020 werden de ‘Extreme’ pizza’s en bijgerechten geïntroduceerd. Liefhebbers kunnen deze pizza’s nog tot en met 31 januari bestellen. Vanaf maandag 1 februari komen er nieuwe pizza’s en bijgerechten op het menu. Welke dat gaan worden blijft nog even spannend.

Avondklok

Vanaf zaterdag gaat de avondklok in vanaf 21 uur. Bestellingen voor afhalen kunnen geplaatst worden tot 20.20 zodat uiterlijk om 20.45 de pizza’s opgehaald kunnen worden. Voor bezorgen blijft Domino’s gewoon open volgens de reguliere openingstijden.

Bezorgers gezocht

Om de verse pizza’s ook tijdens de avondklok snel en warm te bezorgen, kan Domino’s Waalwijk altijd extra hulp gebruiken. Ze zijn daarom op zoek naar bezorgers die het team komen versterken. Solliciteren kan via www.dominosjobs.nl al vanaf 16 jaar.

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen