25 jaar De Leest! Oproep voor speciale Leest-herinneringen

Foto: De Leest

WAALWIJK – Het is een rare tijd waarin we ons momenteel bevinden. De Leest leeft net als iedereen van persconferentie tot persconferentie. Het is steeds weer de vraag; Mogen we open? Wordt de lockdown (weer) verlengd? Hoeveel bezoekers mogen we ontvangen? 30? 125? 0? Gelukkig zijn we flexibel en doen we wat we mogen, maar daarnaast willen we ook bezig zijn met de toekomst wanneer er hopelijk weer veel meer leven in De Leest zal zijn!

Daarom willen we het met u hebben over het 25 jarig bestaan van De Leest dat we komend theaterseizoen samen met u hopen te vieren! Op 26 november 2021 bestaat De Leest namelijk precies 25 jaar! Het wordt een bijzonder nieuw theaterseizoen en dat willen we, hoe dan ook, zeker vieren! En om er een mooi jubileumseizoen van te maken zijn we opzoek naar herinneringen over 25 jaar De Leest.

De Leest zoekt 25 bijzondere herinneringen

Heeft u een mooie Leest-herinnering die u met ons wilt delen; een voorstelling die u nooit meer zal vergeten, een speciale ontmoeting, een bijzondere podiumervaring of bent u een bezoeker van het eerste uur? Laat het weten via [email protected]. Vermeld hierbij uw naam, contactgegevens, hoe lang u De Leest al bezoekt en wat uw ‘oudste’ en meest bijzondere herinnering is aan De Leest. En het zou helemaal mooi zijn als u ook foto’s of filmpjes aan kunt leveren.

Wellicht gebruiken wij uw verhaal in een mooie jubileum uitgave van De Leest!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen