Adverteren op Waalwijk.nieuws.nl: groot bereik tegen lage prijzen

Foto:

Met circa 250.000 bezoekers per maand is waalwijk.nieuws.nl het meest geraadpleegde nieuws- en informatieplatform in onze gemeente. Zowel op desktop, laptop, tablet als mobiel volg je het nieuws uit onze gemeente op de voet.

Daarmee is het natuurlijk ook erg aantrekkelijk voor ondernemers om hun ‘boodschap’ met de inwoners van Waalwijk te communiceren. Waalwijk.nieuws.nl heeft hiervoor verschillende mogelijkheden variërend van een banner tot een advertentie en van een vacature tot een vermelding in de bedrijvengids. De tarieven die hiervoor gehanteerd worden zijn erg aantrekkelijk en bereikbaar voor iedere ondernemer, van groot tot klein. Graag lichten wij de mogelijkheden vrijblijvend toe in een persoonlijk gesprek.

Waalwijk.nieuws.nl bestaat 7 jaar en per maand bezoeken circa 250.000 bezoekers onze website (meer dan 1 miljoen paginaweergaven per maand!) en op diverse social media hebben we ruim 28.000 volgers!

Algemeen:

  • Waalwijk.nieuws.nl heeft ook de mogelijkheid tot het plaatsen van vacatures
  • Ook promotie via Facebook/Twitter/LinkedIn en Instagram (in totaal meer dan 28.000 volgers)
  • Nieuws over uw bedrijf kan een plekje krijgen in de rubriek ‘zakennieuws
  • Waalwijk.nieuws.nl plaatst ook commerciële berichten tegen een aantrekkelijk tarief (voor adverteerders zelfs gratis!)
  • Maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk. Heeft u zelf een idee? Schroom dan niet om contact op te nemen

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bellen met Rolf Balkenende kan natuurlijk ook! Bel met 06-53815027.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen