De Vinotake steunt winkeliers in Waalwijk die noodgedwongen hun deuren moeten sluiten!

Foto: Pixabay

Heel gespannen bekeken we de persconferentie van maandag 14 december. Het was afwachten of de slijterij onder de essentiële winkels zou vallen. Wij vinden natuurlijk van wel en zeker met de kerst voor de deur zou een sluiting de genadeslag betekenen.

We hebben reeds te kampen met een lange sluiting van ons speciaal bier café “Het proeflokaal” en de schade loopt flink op. Gelukkig hebben we nog onze slijterij die tot op heden open mag blijven en proberen we de focus te leggen om daar meer omzet uit te halen. Veel mensen denken dat je alles gecompenseerd krijgt van de overheid maar ik kan zeggen dat dit voor ons maximaal 30% is van de lasten die we hebben. De rest moeten we aanvullen uit eigen reserve.

We willen alle eigenaren van de gesloten winkels in Waalwijk graag een hart onder de riem steken “ofwel een fles in de zak” door iedereen een goede fles wijn aan te bieden. In moeilijke tijden moet je elkaar tegemoet komen en steunen. Het is wellicht een klein gebaar maar misschien een voorbeeld voor anderen. De komende maanden zullen moeilijk zijn voor vele collega’s en stress en zorgen tekenen de feestdagen dit kan niet de bedoeling zijn. We hopen met dit gebaar toch een lach op de gezichten te toveren. Ik denk dat net als wij vele winkeliers al maatregelen hadden genomen om de drukte met kerst veilig en soepel te laten verlopen.

Wij hebben de aankopen en het inpakken al in twee ruimte verdeeld, de wachtrijen duidelijk opgedeeld en het buiten wachten opgevrolijkt met gratis koffie of chocomel. Elke klant word persoonlijk ontvangen en begeleid om goed afstand te kunnen houden en geen onnodige drukte te creëren in de winkel. Daarnaast hebben we het bestellen van cadeaus en dranken aanbevolen aan onze dranken zodat het moment in de winkel zo kort mogelijk kan zijn en er geen onnodige drukte is. Alles staat dan voor u klaar en het afhalen gaat via de ingang van het proeflokaal.

Om in aanmerking te komen voor een fles wijn als getroffen winkelier kunt u zich vanaf maandag melden in onze winkel. We vragen u een bewijs mee te nemen dat u eigenaar ofwel filiaalhouder bent van een noodgedwongen gesloten bedrijf in Waalwijk. Helaas is dit nodig omdat er altijd kapers op de kust zijn.
Ook als u niet in aanmerking komt bent u welkom om u te laten adviseren voor de mooiste cadeaus en lekkerste dranken. Wij bezorgen u aankopen ook thuis, kijk voor meer informatie op onze website.

De Vinotake
Grotestraat 222
5141 HE Waalwijk
0416 – 534727
www.devinotake.nl
Whatsapp: 06-48308733

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen