Belangrijke veiligheidswaarschuwing Lidl: Zwagerman carpaccio

Foto: Lidl

Lidl GmbH voert een terugroepactie uit voor het product “Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Deze terugroepactie betreft uitsluitend het product “Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten”, met de volgende houdbaarheidsdatum: 21-11-2020. Uit onderzoek is gebleken dat er STEC in het product is aangetroffen. Het consumeren van het genoemde product kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Klanten wordt dringend verzocht deze producten niet te consumeren, maar deze terug te brengen naar de winkel. Vanzelfsprekend wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

De ‘Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten’’ met een andere houdbaarheidsdatum is niet bij deze terugroepactie betrokken en zijn veilig voor consumptie. Wij bieden onze excuses aan voor dit ongemak. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Lidl Nederland via [email protected] of via telefoonnummer 020-7095039.

Lidl Nederland GmbH

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen