Afvallen – van wens naar werkelijkheid

Foto: Commit to be fit

Je wilt graag af van die extra kilo’s! Omdat je er last van hebt, je er onzeker van wordt, het je gezondheid in de weg staat of dat het alle energie en vreugde wegneemt.

Hoe komt het toch?

  • Dat je jezelf hebt voorgenomen om vanaf vandaag écht te stoppen met snaaien om vervolgens alles in je mond te stoppen
  • Dat je eindelijk je streefgewicht hebt bereikt en nu weer enorm aan het eten bent geslagen
  • Dat je eindeloos blijft hangen op 5 of 10 kilo te zwaar

Herkenbaar? Het komt door je oerbrein. Je brein bewaakt jouw lichaam en doet waarvoor hij gemaakt is en dat is ervoor zorgen dat jij je goed voelt.

  • Zodra je je niet goed voelt, verzint je brein een verhaal dat je helpt om je beter te voelen (bijvoorbeeld: ´ik hebt zo hard gewerkt, ik mag nu wel chocolade of ‘het leven is al zo zwaar, ik mag dan toch wel een wijntje’)

Je oerbrein is eigenlijk een watje en kiest altijd voor de makkelijkste oplossing. En dat geeft niet altijd de beste resultaten. Gelukkig zijn er simpele manieren om met deze saboterende gedachten om te gaan.

Bij het 1 op1 dieet in Waalwijk maken we een voedingsplan op maat in combinatie met maaltijdvervangers zodat jij op een gezonde en haalbare manier je streefgewicht kunt bereiken. Tijdens onze contactmomenten, online of in de praktijk, bespreken we de resultaten en leer je omgaan met jouw saboterende gedachten. En wanneer je weet hoe hier mee om te gaan dan wordt het afvallen ineens een stuk makkelijker.

Nog voor de feestdagen lekker in je vel? Start vandaag! In de maand november is het intakegesprek t.w.v. 25,- gratis.

Het 1op1dieet in Waalwijk is gevestigd aan de Elzenweg 33D, direct naast Fitnesscentrum Below en Fysiotherapie Marianne Bleijenberg. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, telefoon 06 17 45 58 46

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen