Rijbewijskeuringen op afspraak locaties Waalwijk, Oud Heusden en Vlijmen

Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen.
Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen.
Foto: Pinterest

Beroepschauffeurs die gekeurd moeten worden om te mogen blijven rijden kunnen direct online een keuring boeken: www.voor-keur.nl. Hetzelfde geldt uiteraard voor de automobilisten (75+) die het rijbewijs willen verlengen, of andere medische keuringen.

Eerst volgende keurdatum is 29 september in Oud Heusden – de Schakel, 5 oktober de ochtend in Waalwijk – buurthuis Zanddonk en de middag in Vlijmen – buurthuis de Mand. Wij zijn elke maand op deze locaties aanwezig. U kunt bij VoorKeur meteen terecht en u hoeft niet te wachten. In verband met het COVID-19 virus hebben wij aangescherpte procedures om de keuringen veilig uit te voeren.

Een afspraak maken kan direct online via: www.voor-keur.nl. Kies bij locatie keuze Waalwijk buurthuis Zanddonk, Oud Heusden – de Schakel of Vlijmen – buurthuis de Mand. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,00. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum.

Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Zodra u van het CBR uw keuringsverslagen ontvangen heeft, kunt u de afspraak maken. Op deze locatie maakt de arts uiteraard gebruik van het digitale platform Zorgdomein, waardoor uw formulier direct digitaal naar het CBR wordt verzonden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen