’t Bourgondisch Hof gaat uitbreiden met leisure activiteiten: naast bowlen is er binnenkort ook GlowGolf en Karaoke mogelijk in Waalwijk!

Foto: GlowGolf Nederland

WAALWIJK – Naast bowlingballen, rollen later dit jaar ook golfballen door ’t Bourgondisch Hof in Waalwijk en kan men er straks exclusief een heuse ‘Karaoke Room’ huren voor het eigen gezelschap.

Ondernemer Gjalt Walda gaat flink investeren in zijn bedrijf en biedt hiermee (naast het reeds bestaande Bowling- en Partycentre voor onder meer feesten en partijen) een totaalbeleving van dineren, leisure activiteiten en uitgaan.

GlowGolf® Waalwijk

In ’t Bourgondisch Hof komt een glow-in-the-dark minigolf met een uitdagende 15 holes minigolfbaan in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Er is gekozen voor een samenwerking met de internationale franchise organisatie GlowGolf® die in Nederland inmiddels 23 vestigingen heeft.
Over de thematisering en het baanontwerp is goed nagedacht, waarbij er gekozen is voor het thema ‘Muziek’. Walda hierover: ‘Veel minigolf banen hebben een jungle- of onderwaterwereldthema wat waanzinnig leuk is voor kinderen, maar wij willen voor GlowGolf® Waalwijk een brede doelgroep kunnen bedienen en door te kiezen voor muziek als thema, biedt je volwassenen ’s avonds ook een uitdagende omgeving aan’. Dat GlowGolf niet alleen geschikt is voor uitjes met kinderen, blijkt wel uit de ervaringen van andere GlowGolf vestigingen, waar ook veel vriendengroepen, collega’s, blind dates/tinder dates, buurtverenigingen en andere gezelschappen komen golfen.

Momenteel is de verbouwing in volle gang en worden alle ‘props’ (beelden op de baan) en andere baanonderdelen in Canada gemaakt die later naar Nederland worden verscheept. Deze ‘props’ worden tevens voorzien van speciale coating om een 3D effect onder blacklights te creëren. Wanneer alle wanden gemonteerd zijn, komt er zelfs een internationaal gerenommeerde airbrush artiest uit Canada naar Waalwijk toe, om het ‘artwork’ op de wanden te spuiten. Je loopt straks over de holes met aan weerszijden grappige karikaturen van bekende muziekartiesten zoals bijvoorbeeld The Rolling Stones en Bob Marley tot aan Snoop Dogg en andere pophelden. Bijkomend voordeel van het concept GlowGolf® is dat er goed ingespeeld kan worden op de huidige corona maatregelen, aangezien de tussenwanden zorgen voor een gangenstelsel en daarmee meer privacy. Ook wordt er meer tijd gehanteerd tussen de afslagtijd van verschillende groepjes op de baan, zodat je voldoende onderlinge afstand creëert. De opening van GlowGolf® Waalwijk staat eind december 2020 gepland.

Karaoke Room

Een andere leisure activiteit dat straks naast bowlen en GlowGolf aangeboden wordt, is karaoke. Eigenlijk is het niet nieuw bij ’t Bourgondisch Hof, aangezien ze in 1990 als vierde locatie in Europa al karaoke aanboden voor feesten en partijen. Na verloop van jaren ebde de interesse hierin weg en verdween het van het toneel. Anno 2020 is het opnieuw uitgevonden: gasten kunnen vanaf medio oktober gebruik maken van het nieuwste karaoke systeem op de markt met een aanbod van meer dan 30.000 muzieknummers en het systeem wordt maandelijks geüpdatet voor de meest actuele nummers. Er zijn straks zelfs muziek ‘battles’ tussen 2 personen mogelijk. Karaoke is ideaal voor uiteenlopende gezelschappen: van verjaardagsfeestjes, vriendinnen avonden, kinder-/tienerfeestjes, uitje met vriendengroepen of collega’s, gezinsuitje, etc.
Gasten kunnen de Karaoke Room per uur afhuren met een minimum van 4 personen, waarbij de ruimte exclusief voor je eigen gezelschap tot je beschikking hebt. Normaliter kunnen er met gemak 40 personen in de ruimte, maar in verband met de corona maatregelen, wordt er een maximum gehanteerd van 14 personen zodat de onderlinge afstand tussen de zitplaatsen gewaarborgd blijft.

40-jarig jubileum

Met deze uitbreidingen biedt ’t Bourgondisch Hof een compleet aanbod van leisure activiteiten, diner mogelijkheden en zaal accommodatie voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Walda over de nieuwe stappen: ‘Ondanks dat wij in verband met corona ons 40-jarig jubileum dit jaar niet uitbundig hebben kunnen vieren, is dit alsnog een bekroning op ons werk. We laten zien dat we in deze corona crisis niet bij de pakken neer gaan zitten, maar juist met een gedegen plan komen en fors investeren in pand en productaanbod, waarmee we klaar zijn voor de toekomst.’

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden