Themabijeenkomsten voor mantelzorgers en/of partners van mensen met Parkinson(isme) of NAH

Foto: Balkenende Media

Schakelring organiseert op woensdag 9 september en donderdag 10 september 2020 themabijeenkomsten voor partners of mantelzorgers.

Op woensdag 9 september is de bijeenkomst voor partners of mantelzorgers van mensen met Parkinson(isme) en op donderdag 10 september is de bijeenkomst voor partners of mantelzorgers van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De bijeenkomsten vinden plaats in woonzorgcentrum Eikendonk in Waalwijk. De bijeenkomsten starten om 19:00 uur. Deelname is gratis.

De bijeenkomsten staan in het teken van: “Even een moment voor uzelf”

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we in gesprek over hoe het met u gaat en hoe de afgelopen periode (tijdens Corona) is geweest voor u. Samen gaan we in op de onderwerpen die naar voren komen.

Karin Verhof, maatschappelijk werkster en Melissa van der Valle, verpleegkundige revalidatieteam (beiden van Schakelring) zijn bij de bijeenkomst aanwezig. Schakelring is een zorgorganisatie die o.a. zorg levert aan mensen met Parkinson(isme) en NAH en merkt dat vanuit de omgeving van deze doelgroepen steeds meer behoefte is aan informatie over diverse onderwerpen gerelateerd aan het samenleven met een partner met een chronische ziekte en de gevolgen hiervan. Op dit moment zijn er wel bijeenkomsten voor mensen met Parkinson(isme) en NAH en hun mantelzorger/partner, maar niet voor mantelzorgers/partners alleen. Schakelring wil graag aan deze behoefte tegemoet komen door deze partners of mantelzorgers de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten voor informatie en lotgenotencontact.

De themabijeenkomsten op woensdag 9 september en donderdag 10 september 2020 beginnen om 19.00 uur en zijn in woonzorgcentrum Eikendonk, Eikendonklaan 2 in Waalwijk. U kunt zich tot een dag van tevoren aanmelden via email: [email protected] of telefoonnummer 06- 42704165. Inspreken van de voicemail volstaat als inschrijving.

Voor deze bijeenkomst zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.

We werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat u op 1,5 meter van anderen kunt zitten en de handen dient te desinfecteren bij binnenkomst. Bij klachten verzoeken wij u om thuis te blijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen