HEMA Waalwijk verhuist naar pand van de buren

Foto: HEMA

WAALWIJK – Vanaf donderdag 20 augustus is de HEMA vestiging in Waalwijk te vinden in het pand van de buren. Hier was voorheen kledingzaak Miller en Monroe gevestigd.

Filiaalmanager Mireille Kremers is trots op de winkel die er straks komt te staan: “Onze winkel was al enige tijd toe aan een opknapbeurt en nu combineren we dat met een iets kleinere oppervlakte en krijgen we een winkel met de meest moderne uitstraling.”

De vestiging aan De Els zal ongeveer 700m2 groot worden en biedt hetzelfde uitgebreide assortiment. De horeca afdeling blijft voorlopig nog op de oude locatie zitten en is tevens bereikbaar vanuit de nieuwe winkel. Over circa twee jaar wordt de oude locatie herontwikkeld. Zowel het oude als het nieuwe pand zijn eigendom van de Sanders Retail Groep. De vastgoedgroep heeft plannen om de oude Hema te slopen. Wat ervoor in de plaats komt is nog niet zeggen. De plannen zitten nog in de ontwikkelingsfase.

De opening van de nieuwe winkel is op donderdag 20 augustus om 09.00 uur. Donderdag tot en met zaterdag zijn er diverse feestelijke activiteiten en interessante aanbiedingen voor de klanten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen