De schoolvakanties zijn begonnen, ga jij nu ook foto’s maken?

Foto: Frank Reelick PS4FUN

De meeste gaan nu genieten van een mooie vakantieperiode. De tijd ook om natuurlijk mooie foto’s te maken met je mobieltje of je tablet. Misschien heb je wel een digitale camera. Laat ons mee genieten en doe mee aan de fotowedstrijd van Fotoclub Photo Shoot 4 Fun en wie weet win jij één van de vele mooie prijzen. Wist je dat er een speciale categorie is voor deelnemers tot 18 jaar met een eigen prijzenpot?

Natuurlijk mogen volwassenen ook mee doen aan onze fotowedstrijd want ook voor hen hebben we een eigen categorie. Ze moeten dan wel ouder zijn dan 18 jaar om daar in mee te mogen doen. Je kunt nog foto’s inzenden tot 1 september 2020. Maar wacht niet te lang want ook via de website kan je stemmen op de mooiste foto’s. Je kunt al je vrienden en vriendinnen daarvoor uitnodigen om hun stem te krijgen via de website. Natuurlijk mogen ook alle familieleden, buren en kennissen stemmen op de vele mooie foto’s.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Ga dan naar de website via deze url www.ps4fun.nl/fotowedstrijd en stuur je de mooiste foto’s in en laat je vrienden weten dat je mee doet en vraag ze om op je foto te gaan stemmen. Wie weet gaan zij dan ook mee doen.

Wie weet ben jij één van de winnaars die de burgemeester Willemijn van Hees op zaterdag 3 oktober bekend gaat maken. Wij vieren dan onze 10e verjaardag met een mooie fototentoonstelling waar ook de winnende foto’s getoond gaan worden. Kom op en verras ons met je mooiste foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen