Asieldier Dana zoekt nieuwe baas

Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Een poes met alleen maar positieve kanten, tenminste, voor zover dat in een dierenasiel beoordeeld kan worden. Ze is een mooi, slank en elegant katje, heeft grote opvallende ogen, een heel vriendelijk karakter, zit liefst op schoot, knuffelt graag, kortom: een topkat.

Dana is in Eethen gevonden en naar het asiel gebracht. Het bleek al snel dat ze drachtig was en inderdaad werd ze moeder van 6 kittens. Die heeft ze allemaal keurig en liefdevol gevoed en opgevoed, zodat ze allemaal zonder problemen een thuis hebben gevonden. Daarna heeft ze nog enige tijd een paar moederloze pleegkittens onder haar hoede genomen, maar ook die gaan binnenkort de deur uit. Dus Dana kan geadopteerd worden! Ze zal het buitengewoon op prijs stellen, want ze is een echte mensenkat.

Naar schatting van de dierenarts zal Dana ongeveer vijf jaar zijn; ze is inmiddels gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd en kan in prima gezondheid aan haar nieuwe leven beginnen.

Mocht u geïnteresseerd zijn en met Dana kennis willen maken, dan kunt u voor het maken van een afspraak elke dag tussen 9.00 en 11.00 uur bellen met Dierenasiel Waalwijk, Prof. Van’t Hoffweg 7, 0416 333964.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen