Optreden Liedertafel Oefening en Vermaak bij Basilica op 9 juli

Foto is gemaakt voordat het coronavirus uitbrak
Foto is gemaakt voordat het coronavirus uitbrak
Foto: Liedertafel "Oefening en Vermaak" Waalwijk

Operakoor Liedertafel Oefening en Vermaak heeft na de lockdown ten gevolge van het coronavirus niet meer in De Leest met elkaar kunnen repeteren. Sinds enkele maanden gebeurt dat wel online. Daar is op zich niets mis mee, maar het daadwerkelijk samen zijn en –zingen is toch van een heel andere orde, dat missen de leden heel erg! Zij zijn dan ook blij om op 9 juli as. een kort concert te mogen geven in de binnentuin van het appartementencomplex Basilica in Waalwijk.

Samen met dirigent Carl van Kuijck en de bewonerscommissie is er een mooi programma opgesteld van licht-klassieke bekende en minder bekende muziek. Wat er precies gezongen gaat worden blijft nog een verrassing, maar het door zo velen geliefde ‘We’ll meet again’ van Vera Lynn en ‘Va pensiero’, het Slavenkoor van Verdi zullen zeker gezongen worden.

De aanvangstijd is 20.00 uur, de toegang is gratis en u bent van harte welkom om samen met de bewoners te komen luisteren. U vindt Basilica aan de Villa Waterranonkel 103 (landgoed Driessen), 5146 AS Waalwijk. Bij slecht weer gaat het optreden niet door. Neemt u zelf een stoel mee?

Het zal die avond de laatste repetitieavond van het seizoen worden; de eerstvolgende is op 27 augustus. Dat zal niet in De Leest zijn, waar het koor normaal repeteert, want het bestuur gaat op zoek naar een locatie waar de 1.5 meter-afstand-regel gehandhaafd kan worden.

Mocht u na afloop vragen hebben, lid willen worden of geheel vrijblijvend een repetitie bij willen wonen: u vindt alle informatie daarover op de website: www.liedertafelwaalwijk.nl en op de Facebookpagina Liedertafel Oefening en Vermaak Waalwijk, maar u mag natuurlijk ook één van de leden van het bestuur aanspreken.

Graag tot ziens op 9 juli!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen