Dansclub de Kets zet enkele leden in het zonnetje

Afgelopen donderdag 4 juni zijn enkele leden van Dansclub de Kets in het zonnetje gezet voor hun 20- en 25-jarig lidmaatschap. Door de huidige omstandigheden konden we dit niet doen tijdens onze thema-avond die gepland was op 4 april jl. Bij Dansclub de Kets kunnen mensen met een verstandelijke beperking stijldansen.

De volgende leden werden in het zonnetje gezet:

  •  Petro Vos uit Raamdonksveer voor 20 jaar lidmaatschap. Elke week komt hij trouw bij onze club dansen. Petro vindt het niet erg om meerdere keren te dansen. Hij is een graag gezien lid bij onze dansclub.
  • Jolanda Brouwer uit Drunen, voor 20 jaar vrijwilliger bij onze dansclub. Voor die tijd heeft Jolanda al diverse malen ingevallen bij uitval van andere vrijwilligers. Ze is iedereen behulpzaam en biedt een luisterend oor.
  • Natasja Ophorst uit Waalwijk voor 20 jaar vrijwilliger bij onze dansclub. Net als haar zus voor die tijd al diverse malen ingevallen bij uitval van andere vrijwilligers. Natasja is gedreven, en vindt het geen probleem in alle groepen (5 x) mee te dansen. Ze is altijd present om de mensen te helpen. Sinds vorig jaar samen met André in het dansleraren overleg om met andere dansscholen pasjes uit te wisselen.
  • Alexander van der Hammen uit Waalwijk voor 25 jaar lidmaatschap. Gedreven in het dansen, danst hij elke week zijn dansen mee. Vindt het leuk om te helpen en danst in meerdere groepen mee. Hij kreeg voor het zilveren jubileum ook het zilveren speldje van de dansclub.
  • Lennic Merkx uit Drunen voor 25 jaar lidmaatschap. Danst met plezier is altijd ruim op tijd voor aanvang les aanwezig. Is een stille genieter en vindt het dansen en de muziek leuk. Kreeg voor het zilveren jubileum het zilveren speldje van de dansclub.
  • Johan Mutsaers uit Loon op Zand voor 25 jaar lidmaatschap. Johan vindt het leuk om op te treden en maakt er elke keer weer een mooie act van. Knutselt zelf alles in elkaar. Is al jaren onze hulppiet bij het sinterklaasfeest. Kreeg voor het zilveren jubileum het zilveren speldje van de dansclub.

Op 13 juni a.s. stond onze jaarlijkse afdans avond in de planning. Deze kan helaas niet plaats vinden. Door de maatregelen en 1,5 meter afstand houden, is het voor onze club op dit moment niet haalbaar om lessen te geven. Dit zal voorlopig ook nog blijven. We zijn aangesloten bij de dansondernemers die gezamenlijk een protocol samenstellen met het ministerie en RIVM. Wanneer we weer kunnen gaan dansen is nog niet bekend. We hopen dat in september het nieuwe seizoen van start gaat, we volgen de adviezen die dan gelden.

Bekijk onze website www.dansclubdekets.nl, like onze facebook pagina (waar vele mooie herinneringen staan) en volg ons op Twitter en Instagram.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen