Wijkactiviteiten voor jeugd en jongeren hervat

Foto: ContourdeTwern

Nu er weer buiten gesport mag worden en coronamaatregelen versoepelen, starten ook de activiteiten in de wijken weer op. De sport- en spelbus van ContourdeTwern gaat samen met Kunstencentrum Waalwijk en de buurtsportcoaches de wijken in. Ook Jongerencentrum Tavenu organiseert de komende weken allerlei leuke activiteiten voor kinderen en jongeren. Deelname is gratis.

Met de nodige voorzorgsmaatregelen worden kinderen weer verwelkomd bij de sport- en spelbus van ContourdeTwern. Waar normaliter ouders ook welkom zijn en de koffie voor hen klaarstaat, richten de buurtsportwerkers zich nu alleen op de kinderen. Samen met de buurtsportcoaches, Jongerencentrum De Tavenu en Kunstencentrum Waalwijk trekt de bus de komende weken met regelmaat de wijken in, te beginnen op woensdag 20 mei in Zanddonk.

Vossenjacht en lasergamen

Ook op vrijdagen staan er allerlei leuke activiteiten gepland op het Cruyff Court in Waalwijk en in diverse wijken in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle. De buurtsportcoaches organiseren onder andere bootcamp, trefbal en een beach toernooi. Op vrijdagmiddag 22 mei organiseert Jongerencentrum De Tavenu een vossenjacht door heel Waalwijk. Tieners van 11 tot en met 15 jaar mogen na aanmelding bij De Tavenu gratis meedoen. Op vrijdag 29 mei vindt een outdoor lasergame plaats bij het Lido, eveneens onder leiding van De Tavenu.

Samenwerking

Bij alle activiteiten wordt samengewerkt door de buurtsportcoaches, Jongerencentrum Tavenu, Kunstencentrum Waalwijk, ContourdeTwern en/of Stichting Samen RKC. Kijk voor nadere informatie over activiteiten, data en locaties op www.gowaalwijk.nl. Informatie wordt hier steeds aangevuld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen