Webexpositie Bevrijdingsfeesten

Foto: Beeldbank SALHA, fch00510.

Streekarchief Langstraat Heusden Altena heeft een nieuwe webexpositie: Bevrijdingsfeesten. Op 5 mei vieren we de bevrijding in 1945 en dat we in Nederland in vrijheid leven.

Deze viering heeft een lange traditie en is niet altijd hetzelfde gebleven, maar heeft zich steeds verder ontwikkeld en aangepast aan de tijd. In de webexpositie zijn foto’s te zien van de Bevrijdingsfeesten in de gemeenten Heusden, Waalwijk en Altena. Bekijk de webexpositie op https://salha.nl/educatie/webexposition/.

Hoe viert u Bevrijdingsdag?

Woont of woonde u in Altena, Heusden of Waalwijk en heeft u foto’s van bevrijdingsfeesten daar? Of wilt u laten zien hoe u dit jaar Bevrijdingsdag vierde? Deze foto’s vormen een mooie aanvulling voor de fotocollectie van het Streekarchief! Wilt u dat uw foto wordt opgenomen in de collectie van het Streekarchief en te zien is in de beeldbank op www.salha.nl? Stuur dan een email met uw foto naar [email protected]. Vermeld in de email wie of wat er op de foto te zien is en waar en wanneer deze is gemaakt. Een selectie van de ingezonden foto’s zal worden toegevoegd aan de webexpositie. Wie weet ziet u straks daar uw foto!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen