Waarschuwing: “Pas op voor bemiddelingsbureaus en tussenpersonen Tozo”

Foto: Pixabay.com

Gemeentes waarschuwen voor bemiddelingsbureaus en tussenpersonen bij het invullen van Tozo-formulieren. Het blijkt dat bemiddelingsbureaus en tussenpersonen tegen betaling ondersteuning aanbieden bij het invullen van de Tozo-formulieren.

Op dit moment zijn er bedrijven actief die ondernemers tegen betaling hulp bieden bij het aanvragen van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Het betreft specifiek bedrijven die ondernemers gericht hierover benaderen en niet om bekende adviseurs (denk aan belangenverenigingen, accountants, etc.) van de ondernemer. De geboden hulp door deze partijen is doorgaans niet kosteloos en mogelijk niet zonder financiële gevolgen.

Gemeente helpt kosteloos

Ook zijn er websites opgericht waar ondernemers tegen betaling formulieren door derden kunnen laten invullen, in de kleine lettertjes staat dat de TOZO hier buiten valt. Maar je hoeft als ondernemer helemaal geen extra kosten te maken.

Heeft u vragen over de verschillende regelingen? Bel dan met de gemeente Waalwijk via 0416-683456 of mail naar [email protected].

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen