Theater De Leest vrijdag co-host van het Theater Virus Festival

Foto: De Leest

Theater De Leest organiseert in deze tijd, waarin alle theaters gesloten zijn, samen met 4 theaters een huiskamerfestival; het Theater Virus Festival. Het festival is een initiatief van de Goudse Schouwburg en wordt elke week gehost door een ander theater. Directeur en programmeur Sander Knopper van Theater De Leest is vrijdag 24 april de co-host van de zesde editie.

De insteek van het online festival is om hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie te geven door een positief cultureel virus te verspreiden. Theater De Leest organiseert samen met de al genoemde Goudse Schouwburg, Theater Het Kruispunt (Barendrecht), ATLAS theater (Emmen) en Theater aan de Schie (Schiedam) dit festival.

In de Waalwijkse editie van het Theater Virus Festival zijn singer-songwriter Ed Struijlaart, lokaal talent Cas Heim, de Brabantse comédienne Christel de Laat, zanger Edward Reekers en Raf Walschaerts van Kommil Foo te zien.

Het festival is op vrijdag 24 april om 20.00 uur geheel gratis te bekijken via YouTube en de website van Theater De Leest. Het publiek heeft de mogelijkheid om een donatie te doen, dat geheel naar de artiesten zal gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen